e-laminat.md

Ce plinte alegem – albe sau în culoarea pardoselii?

plinta mdf

Deci ce plinte alegem – albe sau în culoarea pardoselii? Un element aparent nesemnificativ de decor, este, de fapt, semnificativ pentru aspectul pardoselii în interior. Deseori, în showroom, clienții se întrebândă ce să aleagă- alb sau culoarea pardoselii? Vom analiza ambele opțiuni și împreună vom descoperi despre idei de aranjamente interesante cu utilizarea acestora. Deci ce plinte alegem – albe sau în culoarea pardoselii?

Plinte – albe sau de aceeași culoare ca pardoseala

Plintele albe sunt considerate o alegere clasică și dovedită, în timp ce cele de culoarea podelei vă permit să măriți optic interiorul. Pentru unii, culoarea ușilor sau a pereților este, de asemenea, un punct de referință.

Rezultatul va fi determinat în mare măsură de grosimea, tipul sau materialul acestora. Când vă gândiți ce plinte – alb, negru sau poate în culoarea pardoselii – să alegeți, merită să luați în considerare stilul în care este aranjat interiorul.

Plinte asortate cu culoarea pardoselii

Merită să vă decideți asupra lor atunci când camera nu este mare și dorim să îi oferim dimensiune optică. O podea ușoară în combinație cu benzi în culoarea sa va face interiorul spațios și ușor. Un bun exemplu în acest sens vor fi plintele din colecția color, cu design natural lemnos, culori deschise de cireș, stejar și nuc, în combinații de 80 mm – 110 mm înălțime. Pentru a spori acest efect, merită să luați în considerare alegerea pereților albi sau gri deschis. Va crea o bază perfectă pentru stilurile scandinave sau europene.

În interioare mari cu podele întunecate, alegerea plintelor care se potrivesc cu culoarea panourilor va deveni o modalitate de a crea o compoziție coerentă. Stejarul Alicante sau Venghe va arăta cel mai bine cu plinte maro închis de culoarea podelei. Acestea vor sublinia frumusețea sa naturală și vor spori impresia unui spațiu amenajat cu stil. Plintele au grosimea lor (recomandat pe piața noastră ar fi 1.6 cm), așa că măsurați dacă vor acoperi golurile de dilatare.

Plinte albe

Minimalist, universal și atemporal – așa puteți descrie plintele albe în trei cuvinte. Se vor potrivi cu orice podea și orice stil. Nu degeaba sunt o alegere sigură pentru cei care apreciază funcționalitatea lor mai presus de estetica plintelor. Plintele albe pot fi, de asemenea, unice prin aspectul lor și pot îmbogăți perfect interiorul.

Merită să luați în considerare alegerea plintelor și în sufragerie. Aceste camere elegante în natură vor fi bine combinate cu un stil clasic sau glamour. Plintele albe din sufragerie pot fi frezate și astfel se potrivesc bine cu conexiunile prezente într-un interior clasic. 

Referindu-ne la marirea optică a interiorului, care este asigurată de pardoseli luminoase cu benzi potrivite culorii lor, putem realiza acest lucru și în cazul plintelor albe în combinație cu pereții albi. 

Podea întunecată în interior și plinte asortate corect

O podea clasică se combină destul de ușor și natural cu plintele într-o culoare asemănătoare acesteia, precum și în alb. O podea întunecată poate deveni puțin mai dificil de amenajat. Există mai multe opțiuni aici. Să vedem trei dintre ele.

Pereți albi și podea întunecată și plinte întunecate. O combinație comună într-un living în care eleganța contează. Nuanțele închise, precum stejarul Costa , se potrivesc bine cu pereții albi, iar aceștia la rândul lor – cu plinte albe. Deși plintele care se potrivesc cu culoarea podelei vor fi mai degrabă un compleu perfect aici.

Pereți întunecați și podea și plinte albe. Plinte albe într-o astfel de combinație ar crea un contrast clar. Benzile negre sau cele care se potrivesc cu culoarea pardoselii – maro închis sau gri închis, în funcție de modelul ales, vor fi așadar o alegere mai bună.

Plinte albe, uși întunecate, iar podeaua, ca ultimă variantă, o nuanță indecisă. Plintele albe și ușile întunecate merg împreună? Unii oameni aleg plintele după culoarea ușii. În cazul în care acestea trebuie să contrasteze între ele, merită să vă asigurați că este în concordanță cu culoarea podelei (plinte albe în sufragerie și podea albă sau foarte deschisă) sau a pereților (plinte albe și pereți albi).

Într-un final, e important ca la procurarea plintelor, să simțiți corelația dintre nuanța acestora și restul elementelor de design pe care le aveți în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
Shopping cart close