e-laminat.md

Pardoseli pentru dans – mișcare și tehnologie

pardoseli vinyl

Pardoseli pentru dans – mișcare și tehnologie

Multe și variate stiluri, de la jazz modern la balet, asta înseamnă o gamă de variații, de testări ale limitelor fizice umane și tehnice, ce țin de pardoseli. Din fericire, industria pardosdelilor evoluează foarte rapid.

O podea bine făcută este la fel de esențială pentru un dansator, precum gazonul bine așezat pentru un grădinar. Suprafața potrivită poate face diferența între o performanță bună sau proastă și, mai important, chiar să reducă sau să mărească riscul de accidentare.

Și la fel ca sălile de sport, studiourile și terenurile de antrenament pe care se pregătesc, ringurile de dans moderne au beneficii unice pentru sportivii care le folosesc, indiferent de disciplină. Și având în vedere că toate cele de mai sus sunt activități ale spectatorilor, ei trebuie să arate și în parte, motiv pentru care lemnul este adesea o estetică preferată.

Deci, care sunt opțiunile? Asta depinde de obicei de disciplină. Dansatorii de balet, de exemplu, vor dori ceva complet diferit, de exemplu, de cineva care interpretează jazz de sală sau modern. Un dans percutant, cum ar fi tap, va avea nevoie de o suprafață elastică cu un element de strat de vinyl pentru a rezista mișcării. Dar oricare ar fi stilul, unul dintre cele mai importante puncte de plecare este că trebuie să fie rezistent la alunecare. Tracțiunea este importantă doar în măsura în care nu introduce prea multă rigiditate. Dansatorii, de exemplu, au nevoie de o combinație a ceea ce experții numesc întoarcerea energiei și absorbția șocurilor. Sportivii și jucătorii de sport în special tind să aibă nevoie de un randament energetic și mai mare.
Podelele elastice punctiforme absorb șocul în punctul de impact. Deci, pe măsură ce dansatorul lovește podeaua, acolo este absorbit șocul. Gradul de deformare este produs prin utilizarea vinyl-lui amortizat la punctul de contact.

Pardoselile elastice de zonă deviază impactul pe o suprafață mai largă. Așadar, oferă un nivel ridicat de absorbție a șocurilor și confort: unul dintre motivele pentru care pardoseala SPC Vinyl sau LVT devine din ce în ce mai populară.

Suprafețele laminate au tendința de a fi prea alunecoase și ușor de zgâriat. Veți găsi podele din lemn în majoritatea studiourilor de dans, deși tinde să fie mai scumpe: ideală pentru balet, latină și sală de bal, de fapt, deși evident mai puțin pentru robinet, chiar și atunci când sunt protejate de un lac potrivit.

Vinyl-ul este popular pentru rezistența sa și bun pentru a proteja suprafața de tocurie de pantofi, oferind în același timp o cantitate suficientă de aderență și, în egală măsură, mult mai mult. Vinyl-ul vine într-o gamă de grosimi, de obicei de la 2 mm la 7 mm.

Podele care pot genera energie, sunt inteligente, interactive și, de asemenea, fac vizibilă sustenabilitatea. Toți cei care le calcă pot avea un impact.| Podele energetice

Materialul de înaltă performanță are un profil puternic de mediu și este certificat. Toate aspectele care implică funcționalitatea, stabilitatea și compatibilitatea cu mediul înconjurător au fost testate pe larg și fac o alternativă credibilă la materialele utilizate anterior. De asemenea, asigura un ciclu de productie fără deșeuri reziduale, deoarece poate fi recuperat integral și refolosit fără riscul de reziduuri nocive.

Dansatorii au nevoie de o combinație de întoarcere a energiei și absorbție a șocurilor. Sportivii și jucătorii de sport tind să aibă nevoie de un randament energetic mai mare.

Știință și durabilitate
Aceste podele inteligente interacționează cu publicul și îl implică într-o experiență energetică unică și interactivă. Cu alte cuvinte: „Proiectăm și construim podele care generează energie, sunt inteligente, interactive și fac vizibilă sustenabilitatea. Așa că toți cei care le calcă își dau seama că pot avea cu adevărat un impact.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
Shopping cart close